PP-DD Gorj, evaluat de conducerea centrală a partidului

Preşedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), Simona Man, secretarul general Liviu Neagu, dar şi alţi membri marcanţi ai formaţiunii politice vor fi prezenţi sâmbătă la Târgu Jiu pentru a evalua organizaţia judeţeană. În cadrul întâlnirii liderii de grup de la nivel judeţean şi local vor prezenta rapoarte de activitate. Potrivit Niculinei Mocioi, secretarul executiv al PP-DD Gorj, rezultatele evaluării se vor afla după data de 1 noiembrie.

Aproximativ 200 de membri ai PP-DD Gorj, primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni, dar şi preşedinţi de organizaţii din judeţ, vor participa sâmbătă la întâlnirea cu conducerea centrală a partidului. Evenimentul va avea loc la orele 11.00, la  Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu. În cadrul întâlnirii liderii de grup de la nivel judeţean şi local vor prezenta rapoarte de activitate.

Niculina Mocioi spune că rezultatul evaluării organizaţiei judeţene se va afla după data de 1 noiembrie. „Evenimentul face parte dintr-un program amplu al partidului. Până în prezent au fost evaluate 23 de organizaţii judeţene din ţară, iar în aceste zile vor fi evaluate alte 5 organizaţii printre care şi cea de la Gorj. Atât liderii de grup de la nivel judeţean, cât şi liderii de grup de la nivel local vor prezenta câte un raport de activitate. Până la data de 1 noiembrie se va finaliza acţiunea de evaluare la toate organizaţiile judeţene, urmând ca apoi să primim rezultatul evaluării”, a declarat Niculina Mocioi. Aceasta a mai precizat că organizaţiile PP-DD din Gorj au structuri bine organizate. „Acolo unde avem consilieri locali lucrurile merg foarte bine, oamenii îşi fac treaba. Avem organizaţii foarte puternice la Motru, Rovinari, Târgu Cărbuneşti şi Târgu Jiu, însă există şi organizaţii care trebuie întărite cum ar fi cele de la Padeş, Albeni şi Polovragi”, a mai precizat Niculina Mocioi.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: