Practica elevilor, dezbătute de instituţiile de învăţământ gorjene

Colegiul Tehnic Nr.2 în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj şi Apele Române-direcţia de Ape Jiu-Craiova lansează astăzi, începând cu ora 12.00, proiectul „Stagiile de practică-investiţii pentru viitor”. La eveniment sunt invitate toate unităţile şcolare din judeţ care şcolarizează elevi în domeniul protecţiei mediului.

Deschiderea evenimentului va fi făcută de către managerul proiectului, Luiza Popescu, care de altfel va face o prezentare a rezultatelor proiectului în primul an de implementare. Tema dezbătută astăzi va fi „Stagiile de practică-oportunităţi oferite elevilor” şi face parte din cadrul proiectului „Stagiile de practică-investiţii pentru viitor”. „Scopul evenimentului este acela de a promova atât proiectul cât şi sursa de finanţare a acestuia, adică Fondul Social European iar invitaţii vor fi informaţi cu privire la activităţile desfăşurate şi rezultatele atinse în primul an de implementare a proiectului”, a declarat Gheorghe Fometescu.

De altfel, organizatorii doresc atragerea cât mai multor instituţii care să organizeze activităţi de acest gen pentru tineri şi elevi.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de întrebări adresate managerului proiectului.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: