Prădat de prietenii de pahar

În dimineaţa zilei de 28 decembrie 2010, ore 04:46, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Hurezani au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către Mihai N.M., de 36 ani, din comuna Bolboşi, judeţul Gorj, despre faptul că în timp ce se afla pe raza localităţii Hurezani, persoane necunoscute i-au sustras suma de 500 lei şi două telefoane mobile.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Comunale Stoina. Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 27/28.12.2010, Mihai N.M., împreună cu alte 5 persoane, a consumat băuturi alcoolice la un bar situat pe raza comunei Logreşti, judeţul Gorj. De aici, a plecat cu autoturismul proprietate personală, fiind însoţit de doi dintre bărbaţii cu care consumase băuturi alcoolice. La un moment dat, ajunşi pe raza comunei Hurezani, într-o zonă nelocuită, cei doi bărbaţi care îl însoţeau l-au deposedat prin violenţă de cele două telefoane mobile şi suma de bani.

Continuând investigaţiile, poliţiştii au stabilit că victima s-a aflat în bar şi a consumat băuturi alcoolice împreună cu Leontin P., de 26 ani, din municipiul Tg-Jiu şi Dumitru G., de 21 ani, Constantin Ţ.M., de 20 ani, Alin C.I., de 20 ani şi Nicolae M., de 20 ani, din comuna Berleşti, judeţul Gorj.

Având în vedere că din cercetările efectuate în colaborare cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, s-a stabilit că victima a fost deposedată de respectivele bunuri de către Leontin P. şi Dumitru G., pe numele acestora au fost emise ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore.

Cei doi suspecţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 29.12.2010, să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbuneşti.

Poliţiştii au recuperat cele două telefoane mobile, acestea fiind restituite părţii vătămate.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, suspecţii Constantin Ţ.M., Alin C.I. şi Nicolae M., fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: