PRECIZĂRI

În momentul în care am acordat acest interviu, ideea principală pe care am vrut sa o scot în evidenţă a fost aceea că reprezentanţii Camerei de Conturi Gorj au greşit când au constatat că sporurile de dificultate şi dispozitiv ce mi-au fost acordate sunt nelegale, în condiţiile în care actele în baza cărora mi-au fost acordate sunt în vigoare şi în prezent producând efecte şi în continuare OUG Nr. 136/2006 şi sentinţa civilă nr 3450/2008 a Tribunalului Gorj rămas definitivă şi irevocabilă.

Sarcinile pe care le avem ca membri ai comisiei locale de fond funciar exced atribuţiilor stabilite prin Legea nr.215/2001, legea administraţiei publice locale republicată, cu modificările şi completările ulterioare, motiv pentru care legiuitorul a acordat acest spor de dificultate.

Interviul pe care l-am acordat a fost mult mai amplu şi în cadrul lui am explicat exact care sunt documentele în baza cărora am primit acele sporuri şi ce reprezintă sporul de dificultate.

Este adevărat ca am afirmat că în cadrul şedinţelor de fond funciar se petrec şi lucruri mai puţin plăcute (înjurături, ameninţări, etc), dar de aici până la a se afirma că beneficiez de un „spor de înjurături” aşa cum s-a spus  pe un post naţional este cale lungă şi nu s-a încercat decât defăimarea mea publică.

Primar

Ing. Paicu Aristică

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: