Predoiu şi Falcă vin sâmbătă la Târgu Jiu

Sâmbătă, 16 noiembrie, la Anna Events, se va organiza Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Gorj, eveniment în cadrul căruia membrii PDL Gorj îşi vor alege preşedintele şi echipa de conducere, in speţă componenţa Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei. Pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte  şi-au depus candidatura 3 persoane, pentru cele 8 funcţii de vicepreşedinte au fost depuse 9 candidaturi, iar pentru cele 8 de secretar executiv au fost depuse 10 candidaturi.

Lucrările Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Gorj vor începe la ora 13,00, iar la eveniment vor participa din partea conducerii centarle a partidului, prim-vicepreşedintele Dorin Florea şi vicepreşedintele PDL,  europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Totodată, la ora 15,30 , la Tg-Jiu, vor sosi prim-vicepreşedintele PDL  Cătălin Predoiu şi preşedintele PDL Arad Gheorghe Falcă. Cei doi candidaţi înscrişi în cursa pentru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţia României, îşi vor prezenta proiectul de ţară, în faţa participanţilor la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Gorj.

Pentru prima dată în România, candidatul la Preşedinţia României este ales direct de către membrii de partid. Alegerea va fi făcută de către toţi membrii de partid, nu de către electori, nu de către aleşi locali, nu de către structurile de conducere ale partidului, ci de către toţi cei peste 300.000 de membri ai PDL. Este o dovadă clară a democraţiei interne a PDL, singurul partid care organizează o competiţie internă pentru alegerea unui candidat la preşedinţia României.

În Regiunea Oltenia, alegerile se vor organiza în data de 23 noiembrie, iar pe raza judeţului Gorj vor fi organizate 5 secţii de votare, la Tg-Jiu, Motru, Turceni, Novaci şi Hurezani, unde membrii PDL îşi pot exprima opţiunea.

Departamentul Comunicare al PDL Gorj,

Denisa ŞUŢĂ

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: