Prefectul Andrei intervine în scandalul de la OPC Gorj

Comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj nu au intrat în greva foamei deşi îşi manifestaseră intenţia printr-o sesizare adresată presei locale. Ba mai mult, în scris, au făcut fel şi fel de acuzaţii la adresa şefului instituţii de care, de altfel, a doua zi nici măcar nu şi-au mai adus aminte. Prefectul Liviu Andrei a intervenit şi a spus cp va trimite un control la OPC pentru a-l depista pe cel care greşeşte.

Prefectul de Gorj a confirmat că a primit şi el reclamaţii de la angajaţii de la OPC. „Eu i-am dat un sfat, l-am chemat aici şi i-am dat un sfat, ca manager trebuie să-ţi apropii angajaţii nu să-i îndepărtezi Şi Giurcău şi angajaţii trebuie să găsească o linie comună. Dacă constat că sunt probleme în interior voi cere un control de la Minister să vedem cine are dreptate şi cine nu. Cine are dreptate rămâne, cine nu pleacă. Eu am avut reclamaţii directe de la oamenii de la OPC “, a declarat Andrei.

Sesizarea, făcută de un comisar frustrat

La rândul său, Mădălin Giurcău consideră situaţia creată ca fiind efectul răzbunării unor comisarii slab pregătiţi. “Ştiu de unde se trage sesizarea. Este prea mare coincidenţa ca aceasta să fi apărut din senin tocmai în perioada de evaluării. În aceste zile suntem în plin proces de evaluare a activităţii, din anul 2011, a fiecărui comisar în parte. Este posibil ca în cadrul instituţiei să fie vreun comisar frustrat, dar trebuie să dovedească toate acuzaţiile pe care mi le aduce”, a declarat Mădălin Giurcău, comisarul şef al CJPC Gorj. Acesta a mai precizat că îi va acţiona în instanţă pe toţi care i-au terfelit imaginea. “Nu mai accept atacurile nimănui. În şase luni am avut imaginea terfelită de prea multe ori. Sunt instituţii ale statului care vor face verificări. În ceea ce îi priveşte pe colegii mei le-am spus că dacă respectă legea pot lucra în continuare cu mine, iar dacă nu sunt liberi să plece în altă parte”, a declarat Giurcău. După analiza activităţii, comisarii vor primi calificative din partea şefului instituţiei, iar în cazul în care acestea sunt nesatisfăcătoare se poate ajunge chiar la sancţiuni.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: