Prefectul Iulian Popescu: Acest oraș pute, iar PUG-ul e foarte expirat

"Acest oraș pute", exclamă prefectul Iulian Popescu fiind întrebat de problemele din municipiul Târgu Jiu. Lista e continuată de problemele generate de Urbanism și de faptul că orașul a fost urâțit în ultimii ani odată cu ultimele construcții.

PUG-ul, de asemenea, e o mare problemă a municipalității. E foarte expirat, adaugă prefectul Iulian Popescu. „Acest oraș pute. Avem mai multe focare de poluare. Urbanismul e altă problema. Blochezi orașul așa cum se face acum. Stai și doi ani să faci un gard. PUG-ul e foarte expirat. Primăria spune că are un contract, am cerut clarificări și documente și le aștept. Orașul se sufocă din cauza modului în care sunt date autorizațiile de construcție”, a declarat prefectul Iulian Popescu, într-o emisiune la Radio Târgu Jiu.

Urbanismul e una dintre marile necunoscute din oraș. Autorizațiile vin greu, uneori greșite, se construiește urât, iar administrația asistă fără să intervină să corecteze lucrurile.

În plus, prefectul spune că și numărul de angajați ai primăriei s-a dublat în ultimii ani. „Se construiește urât. Când vrei să fii oraș cultural, tot ce se întâmplă aici trebuie să fie frumos. Orașul a fost urâțit de administrație în ultimii 30 de ani. Orașul pare aproape abandonat. Nu se întâmplă nimic. Administrația nu acționează în interesul cetățenilor, ci doar de interesele de grup la cafele. Nu rezultă nimic frumos. Sunt 700 de angajați în primărie, s-a dublat în administrația domnului Romanescu”, a mai spus prefectul.

Vizualizări: 3,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: