Revoltă în Baia de Fier din cauza apei

Aparegio a început debranșările în Baia de Fier. Amenință că va tăia apa tuturor localnicilor care nu vor semna contracte. Oamenii nici nu vor să audă de contracte mai ales că apa care le curge la robinete nu e potabilă. Localnicii amenință cu proteste. 

„Nu voi face contract cu Aparegio! Apa este a comunei Baia de Fier și a noastră va rămâne! Sa înceapă sa debranșeze ca poate atunci ne vom organiza sa ieșim în strada toată comuna. Dacă lumea tace ăștia fac ce vor cu noi”, e de părere un localnic.

„Daca nu ai contract cu ei ce să plătești. Apa nu este băgată de hoți. Apa este băgată de părinții nostril. Aparegio să își ia contractele și facturile sa se duca sa ia bani unde au băgat ei apa”, spune o altă localnică din Baia de Fier. „Niciodată nu o să fac contract cu Aparegio”, spune un alt localnic.

Aparegio a transmis într-un comunicat de presă că a început o acțiune de debranțare în Baia de Fier. Le transmite oamenilor că dacă nu-și achită facturile rămân fără apă și că toți utilizatorii sunt obligați să încheie contracte pentru alimentarea cu apă. „Utilizarea fără contract a serviciului de alimentare cu apă,constituie contravenție, iar intervențiile neautorizate la rețelele de apă, constituie infracțiune și vor fi aduse spre cercetare în atenția organelor abilitate. Prin urmare, acțiunile de debranșare vor continua până la intrarea în legalitate a tuturor utilizatorilor și achitarea restanțelor la zi”, transmite compania de apă.

Localnicii spun, în continuare, că nu au de gând să semneze vreun contract cu Aparegio dacă nu primesc apă potabilă. Acum nu au parte de un serviciu de calitate și, după fiecare ploaie, la robinet curge apă murdară. 

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: