Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Prefectul PNL Gorj“, Lupulescu, numit subsecretar de stat

Nu a prins funcţia de prefect, dar a fost primit un post de subsecretar de stat la Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie. Este vorba de Octavian Lupulescu, fostul şef al Departamentului de Intervenţie Rapidă, care a renunţat şi la pensia militară pentru a fi reprezentatul Guvernului în teritoriu, lucru care nu s-a întâmplat, acest post fiind dat lui Radu Teodorescu. Octavian Lupulescu nu a vrut să vorbească despre noua funcţie.

Octavian Lupulescu a fost 15 ani ofiţer SPP la Bucureşti, iar apoi şeful Departamentului de Intervenţie Rapidă de unde a ieşit la pensie anul trecut. A fost atunci reales preşedintele al Agenţiei Judeţene de Vânători şi Pescari Sportivi Gorj şi în acelaşi timp primea şi pensie militară. Lupulescu a fost propunerea Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de prefect al judeţului Gorj. Dar cum nu e pentru cine se potriveşte, ci e pentru cine se nimereşte a apărut în cărţi Radu Teodorescu, fostul şef de cabinet al lui Victor Ponta. Să nu rămână fără funcţie şi fără pensie militară, Octavian Lupulescu a primit un post de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie având rang de sub secretar de stat. „Prin decizia primului ministru, Victor Ponta, domnul Octavian Lupulescu, a fost  numit vicepreşedinte la Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie cu rang de subsecretar de stat”, a declarat Sorin Arjoca, subprefect de Gorj.

Propunerea Lupulescu a fost primită rău de PSD, care până la urmă a pus prefectul, motivând că a oferit PNL această funcţie în alt judeţ. Pe de altă parte, primarul Ion Ciocea a fost cel mai dur, spunând că renunţă la funcţia de primar dacă Lupulescu va fi prefect.

Contactat telefonic, Octavian Lupulescu nu a vrut să ofere niciun fel de informaţii, scuzându-se că este ocupat. „Nu pot să vorbesc. Sunt foarte ocupat. Îmi cer scuze. La revedere”.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: