Premianţii din Colegiul 4, în excursie pe banii lui Militaru

Elevii din zona Motru, care la testarea naţională din luna iunie au obţinut cele mai bune rezultate, au fost premiaţi zilele acestea cu o excursie prin ţară, oferită de Asociaţia „Reuşim Împreună”, o asociaţie fondată de deputatul Severus Militaru pentru a-i ajuta pe copiii care mai şi pun mâna pe carte, nu doar pe calculatoare pe internet pentru a sta toată ziua pe site-urile de socializare.

Astfel, timp de două zile, în baza notelor, primii cei mai buni 50 de elevi, selectați din listele naționale în ordinea descrescătoare a mediilor, au beneficiat de o excursie pe ruta Motru – Rm. Vîlcea – București – Brașov – Motru.

În program au fost incluse acţiuni culturale și distractive (vizionarea unui film 3D la mall Afi Palace), vizite la Parlamentul României, Muzeul Grigore Antipa, Muzeul Național Peleș, centrul orașului Brașov și Biserica Neagră, iar pe drumul de întoarcere, câteva opriri în localități aflate în zona culoarului Rucăr Bran. Cei 50 de elevi participanți provin de la școlile gimnaziale din Turceni, Bolboși, Ionești, Motru și Mătăsari.  Costurile acțiunii au fost suportate integral de către organizatori, în trecut deputatul implicându-se şi în alte acţiuni de acest gen, despre care a vorbit însă mai puţin în public.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: