„Premonițiile” lui Romanescu pentru 2019: Nu va fi un an liniștit

Atmosfera va rămâne tensionată în cadrul Primăriei Târgu Jiu și în 2019. Este convingerea primarului Marcel Romanescu. Edilul nu crede că va ajunge la un numitor comun cu cei doi viceprimari ori cu aleșii din Consiliul Local nici anul viitor. “Eu nu voi provoca scandaluri”, a fost mesajul lui Romanescu, la final de an.

Reporter: Credeți că vă veți împăca, în 2019, cu aleșii locali?

Marcel Romanescu: Dacă nu ne-am împăcat în perioada sărbătorilor, vă dați seama că în 2019 va fi mai greu să ne împăcăm. Eu îmi doresc acest lucru pentru că, în acest moment, ca primar nu îți dorești decât să ai liniște. La cum îi văd că sunt de binevoitori, sunt convins că nu va fi tocmai un an liniștit, dar îmi văd de treaba mea.

Rep.: Dvs. vă doriți să fie alta atmosfera la Primărie?

M. R.: Personal, mi-aș dori ca lucrurile să intre în normalitate, să putem să facem lucruri împreună pentru municipiul Târgu Jiu. Ținând cont de faptul că vom avea două rânduri de alegeri, cele europarlamentare și prezidențiale, e greu de crezut că putem să schimbă cursul lucrurilor care s-au petrecut în 2018, care n-a fost tocmai un an liniștit.

Rep.: Este o premoniție a dvs. pentru anul 2019 faptul că va fi un an mai greu?

M. R.: Nu. Eu, personal, nu îmi doresc aceeași atmosferă tensionată în Consiliul Local, dar văzând ceea ce s-a întâmplat în 2017 și 2018, nu-i văd pe cei de la PSD și pe aliații lor încercând să creeze o atmosferă de lucru, dar eu îmi voi vedea de proiectele mele și voi răspunde doar atunci când voi fi provocat. Nu voi provoca scandaluri.

A consemnat Mirela MOTREANU

Vizualizări: 1,230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: