Președinta organizației de femei a PSD, cadru didactic la UCB 

Anca Bordușanu, președinta organizației de femei din cadrul PSD, Gorj, este angajată în cadrul Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu.

Aceasta este angajată la plata cu ora la Facultatea de Drept. „Am luat la cunoștință că sunt discuții în spațiul public cu privire la angajarea doamnei Constantina Anca Bordușanu și pot să vă spun că la momentul în care am venit pe funcția de rector, la 9 iunie 2022, doamna Constantina Anca Bordușanu era deja angajată în universitate, având un contract de muncă part-time cu o perioadă de muncă determinată. Din anul universitar anterior a desfășurat activități didactice, având două ore de seminar la Facultatea de Drept, Științe ale Educației ți Administrație Publică, unde  și în prezent are tot două ore de seminar“, a spus Luminița Popescu, rectorul UCB.

Președinta organizației de femei nu a susținut un concurs. „În ceea ce privește activitățile didactice la plata cu ora, analizele dosarelor pentru toți cei care au primit ore s-au făcut la nivelul departamentelor și în ceea ce mă privește nu am făcut niciun fel de selecție, nu am respins pe nimeni. Sunt deschisă pentru colaborările corecte în universitate, sunt deschisă în a aduce oameni bune pregătiți în universitate.  Și doamna, la fel ca și ceilalți, nu a susținut un concurs pe post. Este o procedură care se face la nivelul departamentelor, care începe cu informații disponibile despre orele care se pot atribui în sistem plata cu ora și se face o analiză pe dosarele candidaților, pentru că trebuie îndeplinite condiții pentru cel puțin calitatea de doctorand, înscriere sau certificat de modul pedagogic“, a mai precizat Luminița Popescu. 

Vizualizări: 3,405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: