Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Președintele CNAS, așteptat astăzi la Spitalul Târgu-Cărbunești

Președintele Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) este așteptat astăzi în județul Gorj. Cristian Bușoi va vizita Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești împreună cu mai mulți reprezentanți ai casei și posibil din Ministerul Sănătății. Vizita la Gorj vine în urma unor adrese trimise de conducerea unității spitalicești la Casa Națională, în care este prezentată activitatea spitalului, dar și finanțarea anuală primită de la CJAS Gorj.

Spitalul Orășenesc de Urgență din Târgu-Cărbunești va primi astăzi vizita președintelui Casei Județene de Asigurări de Sănătate, care vine în Gorj să vadă care este activitatea unității spitalicești, dar și ce finanțare primește anual. Vizita se datorează nenumăratelor adrese trimise de conducerea unității spitalicești la CNAS, în care sunt prezentate activitatea și serviciile făcute de spital în raport cu banii primiți de la CJAS Gorj. „Președintele va veni numai la Spitalul din Târgu-Cărbunești, pentru că suntem cei mai buni și am demonstrat asta mereu. Vine să vadă spitalul cum arată, dar și ce servicii medicale se fac aici.  Lăsând gluma la o parte, nu știu de ce vine numai la Cărbunești. Vreau să fac precizarea în primul rând că nu este o vizită politică, pentru că eu nu fac politică la spital, eu fac servicii medicale. Eu am făcut niște demersuri la CNAS în care am prezentat situația spitalului și poate de aceea vine domnul președinte să vadă exact care este situația de aici. Nu știu cu cine vine, dar știu că vine la ora 11.00 însoțit de mai multe persoane.  Vreau să-i arăt anumite documente de la spital cu privire la serviciile medicale care se efectuează aici și câți bani primim în baza contractului cu CJAS Gorj, dar și despre programul de protezare. Vreau să-i arăt cât facem și cât primim. Noi primim cel mult 60% din ce facem. Nu știu exact care este scopul vizitei. Eu spun ce am făcut și ce așteptări aș avea”, a precizat Constantin Târziu, managerul Spitalului Târgu-Cărbunești.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: