Președintele Transelectrica are diplomă falsă

Politehnica București confirmă că diploma președintelui Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, este falsă. 

Universitatea Politehnica din București a răspuns, pentru Edupedu.ro, următoarele: “Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”. Contactat și întrebat de Edupedu.ro dacă a absolvit Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul public, Marius Dănuț Carașol a răspuns: “Nu pot să vorbesc, mulțumesc mult”.

Marius Dănuț Carașol, Președintele Directoratului Transelectrica.ro, scrie atât în CV-ul oficial, cât și în Biografia publicate pe site-ul gigantului energetic pe care îl conduce că “este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București”.

Transelectrica este deținută în proporție de 58,69% de Ministerul Economiei și Comerțului.  Compania gestionează, operează, întreține, modernizează și dezvoltă o rețea de transport formată din 79 de stații electrice de transformare, cu o capacitate de circa 35.506 MVA, și 9.028 kilometri de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV și 750 kV, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport.

Galerie foto



Vizualizări: 5,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: