Preşedinţii de organizaţii PD-L vin la şedinţe cu demisiile în mână

Nemulţumirile din cadrul PD-L Gorj sunt confirmate! În urma ultimei şedinţe, respectiv Colegiul Director Judeţean, unul dintre preşedinţii de organizaţie din judeţ a fost la un pas de a-şi da demisia. Este vorba de Angel Costoiu, preşedintele PD-L de la Prigoria şi viceprimarul localităţii. Aici a început un război între fostul şi actualul preşedinte de organizaţie, care ar fi trebuit monitorizat de preşedintele PD-L Gorj, Ion Ruşeţ. De aici vine şi supărarea lui Costoiu care se pare că i-a cerut ajutorul lui Ruşeţ, dar senatorul nu i-a mai răspuns la telefon.

La Prigoria a început scandalul de când au fost reorganizate alegerile, la dispoziţia lui Ruşeţ. Preşedinte a ieşit Angel Costoiu, iar cel care ocupa până atunci aceasta funcţie, respectiv Valeriu Cotojman, a depus contestaţie la partid că alegerile au fost fraudate. Şi de atunci Angel Costoiu şi Valeriu Cotojman nu se mai înţeleg de nicio culoare. Viceprimarul şi preşedintele filialei, Angel Costoiu i-a cerut sprijinul preşedintelui Ion Ruşeţ, în speranţa că va lua o măsură care să îi împace pe cei doi.

Ca să scape, Ruşeţ nu răspunde la telefon

Surpriză însă, nu s-a întâmplat aşa pentru că Ion Ruşeţ nu i-a mai răspuns la telefon lui Angel Costoiu. La şedinţa Colegiului Director acesta a venit hotărât să-şi dea demisia. A spus însă acest lucru doar la secretariatul partidului, aşteptând totuşi un răspuns din partea preşedintelui Ruşeţ. „Din câte ştiu Angel Costoiu şi-a exprimat această opţiune de a-şi depune demisia, dar numai la secretariat. În cadrul şedinţei mi s-a reproşat mie că strâng semnături pentru Partidul Poporului, lucru neadevărat. De fapt situaţia este alta, Costoiu ţine în comună cu PSD-ul şi nimeni nu face nimic. Eu asta încerc să spun conducerii, dar nimeni nu face nimic,” a declarat Valeriu Cotojman, vicepreşedintele PD-L Prigoria şi consilier local. Angel Costoiu nu a putut fi contactat telefonic pentru un punct de vedere.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: