Preselecţii pentru „Românii au talent”, la Târgu Jiu

Caravana „Românii au talent” poposeşte la Târgu Jiu săptămâna viitoare. Preselecţiile vor avea loc la Palatul Copiilor, la dispoziţia organizatorilor fiind pusă Sala „Maria Lătăreţu”, unde se desfăşoară cursurile cercului de muzică populară. Palatul Copiilor va participa şi de această dată la preselecţii cu cei mai talentaţi elevi de la cluburile de muzică populară, muzică uşoară, dansuri moderne şi gimnastică.

Echipa „Românii au talent” străbate ţara în căutarea unui nou erou. Caravana va ajunge la Târgu Jiu pe data de 15 septembrie. Gorjenii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul la Palatul Copiilor, preselecţiile urmând să înceapă de la ora 11.00. „Am fost contactaţi de echipa emisiunii „Românii au talent”, care ne-a rugat să punem la dispoziţie o sală pentru preselecţii. În cadrul Palatului Copiilor Târgu Jiu au mai avut loc preselecţii şi pentru alte emisiuni organizate de televiziunile centrale, gen Next Star, precum şi pentru diferite festivaluri, aşa cum a fost Mamaia Copiilor. De fiecare dată am avut foarte mulţi concurenţi selectaţi din rândul elevilor de la Palatul Copiilor, care au ajuns până în etapele finale, impresionând publicul cu prestaţia lor. De exemplu: Elena Hasna, Yasmina Polacek, Cornelia Orleanu, Cătălin Turbatu şi alţii”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.

Şi la aceste preselecţii vor participa zeci de elevi de la Palatul Copiilor şi cluburile elevilor din judeţ. „Palatul Copiilor va participa şi de această dată la preselecţii cu cei mai talentaţi elevi de la cluburile de muzică populară, muzică uşoară, dansuri moderne şi gimnastică. Am luat deja legătura cu profesorii noştri pentru a-i anunţa pe copii să se pregătească de preselecţie. Cred că de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu vor participa 10-15 copii. De asemenea, ne aşteptăm să vină şi copii de la cluburile din judeţ. Bineînţeles, la preselecţii pot participa toţi cei care consideră că au un talent şi doresc să-l valorifice”, a mai precizat Pompiliu Ciolacu.

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: