Primar: Elevii noștri vor avea sală de sport

Autoritățile locale din comuna gorjeană Roșia de Amaradia au vești bune pentru elevii din localitate. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să facă orele de sport în aer liber sau în sălile de clase, pentru că în comună va fi construită o sală de sport. Licitația a fost finalizată și în curând vor începe lucrările.

Sala de sport va fi construită în centrul comunei, chiar în imediata apropiere a Grupului Școlar Roșia de Amaradia, dar și a terenului de fotbal.

Investiția este realizată prin Compania Națională de Investiții și va fi gata într-un an. ”Sala de sport se face prin CNI, iar licitația a fost deja finalizată. Sala va fi foarte utilă în comună, pentru că nu mai avem alta și chiar îmi doream pentru elevii din localitate. Nu pot să uit când stăteam pe geam la primărie și mă uitam la elevii care aveau orele de sport, iar când venea ploaia, profesorul le făcea semn să intre în clasă. Din fericire și această problemă va fi rezolvată”, a declarat Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

În acest moment, la Compania Națională de Investiții este în procedură de licitație și proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea căminului cultural din localitate. Două firme își doresc să execute această lucrare.

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: