Primar Jianu: Oraşul Motru e undeva în prăpastie

Războiul pentru putere de la Motru încă nu s-a încheiat nici la aproape doi ani de la alegeri. Primarul liberal încă nu poate convinge aleşii locali de la PSD şi ALDE să-i voteze proiectele importante. Gigel Jianu susţine că şi acum colegii săi nu fac decât să-i pună beţe în roate.

Primarul din Motru susţine că nu e lăsat să-şi facă treaba. Asta chiar dacă în oraş sunt multe probleme nerezolvate. „Greaua moştenire te face să nu faci. Tocmai cei care au participat la ducerea oraşului în prăpastie, pentru că oraşul, poţi să spui, fără să zici că e la figurat, acum e undeva în prăpastie. Unii dintre ei au părăsit corabia la timp. Tocmai cei care au dus oraşul în prăpastie mă întreabă pe mine de ce nu fac nimic: «Au trecut şase luni! De ce nu faci?» De ce nu au făcut asta nici într-un an? Ca să faci, trebuie să fii pe linia de plutire! Ştiam în ce mă bag, preiau dezastrul de la voi, lăsaţi-mă în pace să rezolv!”, a fost mesajul edilului Gigel Jianu.

Şi dacă acest conflict nu s-a încheiat nici la doi ani de la alegerile din Motru, primarul este convins că va avea viaţa la fel de grea şi până la următorul tur de scrutin: „Consilierii au un singur scop: să recâştige PSD primăria, iar pentru asta sacrifică totul”.

Vizualizări: 3,810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: