Primar: Om mai capabil decât Florin Cârciumaru nu există!

Primarul localităţii Turburea, Ion Bârcă, nu mai conteneşte cu laudele la adresa colegului său de la Târgu Jiu, Florin Cârciumaru. Bârcă nici nu concepe varianta ca Florin Cârciumaru să nu mai candideze la Târgu Jiu. Susţine că PSD nu are oameni mai bine pregătiţi şi mai capabili decât Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru.

Rep.: Credeţi că domnul Cârciumaru şi domnul Călinoiu ar trebui să se decidă cu privire la candidatură?

I.B.: Eu cred că astea sunt deciziile lor, dar eu zic că la ora actuală în Târgu Jiu un om mai capabil decât Florin Cârciumaru nu există. I-aş spune cetăţeanului din Târgu Jiu să se gândească cum era Târgu Jiul odată şi cum apare Târgu Jiul acum. Dacă au o poză când nu era domnul Cârciumaru primar şi cum este acum. Asta trebuie să facă, o mică deosebire, cum a fost şi cum este acum. Eu zic că e unul din oraşele cele mai curate, oraşul cel mai bine pus la punct din toate punctele de vedere. Răutăcioşi sunt mulţi care ar vrea.

Rep.: De ce credeţi că ezită să-şi anunţe o candidatură?

I.B.: Practic el ştie că tot dânsul va candida şi nu ezită. Nu cred nici că este vorba de vreo strategie, practic un primar în funcţie întotdeauna va candida pentru că e normal, e munca dumnealui, sunt zilele dumnealui pierdute, toată munca din oraşul Târgu Jiu este munca primarului Florin Cârciumaru. Că vorbim de consilierii locali, aceşti oameni vin două-trei ore la şedinţe, restul toată munca o duce primarul.

Rep.: PSD ar mai avea alte variante pentru primărie sau pentru Consiliul Judeţean?

I.B: Partidul Social Democrat nu are om mai bun pentru Primăria Târgu Jiu ca Florin Cârciumaru, iar pentru Consiliul Judeţean un om mai bine pregătit şi care cunoaşte toate problemele cu care se confruntă judeţul Gorj aşa cum le ştie domnul Călinoiu, nu există.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: