Problema secretarului din primărie, rezolvată după patru ani

A fost nevoie de patru ani și un nou primar pentru a se rezolva problema secretarului din primăria gorjeană Stănești. După scoaterea postului la concurs de nenumărate ori, dar fără succes, situația a fost rezolvată într-un mod simplu. Până în acest moment primăria Stănești a funcționat cu un secretar delegat.

Primăria va avea secretar fără să mai fie nevoie de organizarea vreunui concurs. ”Am rezolvat această problemă în cel mai simplu mod posibil. A fost o chestie inteligentă pentru toate părțile. Am identificat un secretar la o primărie din județ care voia să vină mai aproape de casă și l-am adus la primăria Stănești prin transfer. Acesta lucra la primăria Licurici și făcea naveta de la Târgu-Jiu. O doamnă secretară din Licurici era primăria la Hurezani și secretarul de la Licurici vine la Stănești, iar doamna de era secretară la Hurezani se va muta la Licurici”, a precizat primarul din Stănești, Constantin Bicheru.

Primarul din Stănești consideră că problema a fost soluționată într-un mod elegant după ce ani la rând s-au tot organizat concursuri, iar primăria a funcționat cu secretar delegat.

Vizualizări: 3,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: