Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Moș Crăciun le va aduce cadourile la poartă

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, dar magia Crăciunului ne este umbrită de această pandemie provocată de noul coronavirus. Cei mici erau obișnuiți să-l aștepte pe Moș Crăciun la școală, acolo unde îi spuneau câte o poezie sau îi cântau un colind. De data aceasta, virusul i-a trimis acasă pe copii, iar Moș Crăciun nu se mai oprește la școală.

Primarul din localitatea gorjeană Negomir, Tudor Oiță, spune că a găsit o soluție pentru ca cei mici să nu îi simtă lipsa celui mai îndrăgit personaj de Crăciun. Acesta va face mai multe cadouri, iar plăsuțele vor fi duse din poartă în poartă chiar de Moș Crăciun, fiind respectate toate normele impuse.

”Vom face cadouri pentru cei mici. Sunt copii care se bucură de astfel de gesturi. Vom merge și le vom pune în poartă, iar ei vor ieși să le ia, fiind respectate regulile impuse în această pandemie. Cu siguranță vom aproba în următoarea ședință suma pentru acest lucru. Am văzut bucuria din ochii lor și nu vreau să renunț la această idee”, a spus primarul Oiță.

Vizualizări: 1,501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: