Angajări la primării, spitale și școli din Gorj

Mai multe instituții publice din Gorj au scos posturi la concurs la acest sfârșit de an. Primăria Comunei Roşia de Amaradia angajează îngrijitor curățenie cu studii generale și un an vechime. Acesta trebuie să aibă certificat de absolvire în specializarea fochist la cazane de apă caldă și cazane de abur de joasă presiune. Data limită pentru depunerea dosarelor este 3 decembrie, proba scrisă fiind pe 14 decembrie.

Primăria Comunei Cătunele caută să angajeze muncitor calificat.  Se cer studii medii, certificat de atestare profesională instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, un an vechime. Proba scrisă va fi pe 3 decembrie 2020, ora 10.00, urmând proba practică și interviul.

Școala Gimnazială Nr. 1 Andreești, comuna Vladimir, caută administrator financiar – 0,5 normă, post vacant, contractual, pe perioadă nedeterminată. Sunt necesare studii superioare și trei ani vechime. Concursul începe pe 8 decembrie 2020, ora 10.00, cu proba scrisă.

Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, județul Gorj organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de post muncitor întreținere. Sunt necesare: studii liceale cu bacalaureat; minimum 7 ani vechime în specialitatea postului; minim un curs de calificare profesională în domeniile tâmplar, lăcătuș, mecanic, zugrav, vopsitor, electrician. Data limită pentru depunerea dosarelor este 30 noiembrie.

Sunt angajări și la unitățile medicale. Spitalul Orăşenesc „Sf. Ştefan” din Rovinari caută să angajeze asistent medical generalist debutant cu curs de radioprotecție, la Laboratorul de Radiologie, un registrator medical debutant și un bucătar. 

Spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești-Jiu caută doi asistenți medicali la Pediatrie și Secția Chirurgie Generală, o infirmieră, o îngrijitoare.

Detalii despre toate aceste posturi găsiți AICI.

Vizualizări: 5,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: