Primăria bagă 2000 de euro într-o parapantă...?!

Primăria Târgu Jiu aruncă în aer 2.000 de euro! Şefii instituţiei au găsit o nouă metodă de promovare a imaginii municipiului. Să nu vă gândiţi că este vorba despre operele lui Brâncuşi, ci de cumpărarea şi inscripţionarea unei parapante!
 În plină criza financiară, când angajaţii rămân fără prime si sporuri, iar instituţia face credite pentru a-şi plăti datoriile, municipalitatea a găsit o nouă metodă de aruncat bani pe fereastră. O sumă de 2.000 de euro din bugetul Primăriei Târgu Jiu, adică din taxele si impozitele pe care târgujienii trebuie să le plătească, se duc pe cumpărarea şi inscripţionarea unei parapante. Consilierii locali au hotărât să acorde lui Corado Pinchiş suma de 2.000 de euro pentru achiziţionarea şi inscripţionarea unei parapante. „Inscripţionarea parapantei, cu mesaj publicitar, va fi făcută cu acordul Comisiei Consultative pentru cultură“ se precizează în referatul aflat în mapa consilierilor municipali. Cu doar trei abţineri din partea consilierilor PD-L, proiectul a fost aprobat fără probleme. 

 Municipalitatea vrea promovare prin sporturi extreme

 Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, spune că municipalitatea nu este la prima acţiune de promovare a imaginii oraşului prin sporturi extreme. La sărbătoarea Narciselor, din acest an, târgujienii au avut parte de demonstraţii de parapante cu motor, motodeltaplane, motocross şi balon cu aer cald. „Aceasta este una din modalităţile de promovare a imaginii municipiului Târgu Jiu pe care o să o punem în practică în perioada următoare. Sunt foarte mulţi târgujieni care sunt interesaţi de sporturile extreme şi de aceea ne-am gândit să facem promovări şi pe această latură a imaginii de deasupra oraşului”, a declarat Ramona Evulescu. Purtătorul de cuvânt al Primăriei spune că au fost şi câteva societăţi comerciale interesate de promovarea imaginii prin intermediul sporturilor extreme. „Au fost şi câteva societăţi care şi-au dorit acest lucru şi în plus mulţi s-au arătat interesaţi pentru viitor“. 


Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: