Primăria Bărbăteşti reabilitează Căminul Cultural din Socu

Căminul Cultural din Socu va intra în reabilitare, asta după ce Primăria Bărbăteşti a modernizat şi căminul din centrul comunei. Potrivit autorităţilor, localnicii din Socu vor putea să folosească sala pentru majorate, botezuri şi pomeni. Pentru nunţi, primăria le pune la dispoziţie Căminul Cultural din centrul comunei. Această sală are o capacitate de circa 200 de locuri şi a fost renovată recent.

Pentru reabilitarea şi extinderea Căminului Cultural Bărbăteşti, Consiliului Local a alocat circa 260.000 de lei. Şi investiţia de la Socu va fi realizată tot cu fonduri din bugetul local. „Vrem să modernizăm Căminului Cultural Socu, să-i schimbăm tabla de pe acoperiş, să înlocuim geamurile, să punem faianţă şi gresie, să-l zugrăvim, să-i punem o centrală pentru ca cetăţenii din satul Socu să poată organiza evenimente în această clădire. Este o sală destul de mare care poate fi folosită pentru majorat, botez sau pomeni. Pentru nunţi avem amenajat Căminul Cultural din Bărbăteşti care este mult mai mare”, a declarat Adrian Mangu, primarul comunei Bărbăteşti.

Autorităţile vor să cheltuiască bani puţini pentru reabilitarea Căminului Cultural Socu. „Investiţia va fi realizată din bugetul local. Vom achiziţiona materiale de la un magazin de profil din Târgu Jiu, iar lucrările vor fi efectuate cu beneficiarii ajutorului social pentru a încerca să evităm costuri în plus la această lucrare”, a mai precizat primarul Mangu. Autorităţile locale vor să ofere cetăţenilor condiţii cât mai bune pentru organizarea evenimentelor la căminele culturale. De asemenea, se doreşte achiziţionarea unei lăzi frigorifice şi a unei plite pentru Căminul Cultural Bărbăteşti.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: