Primăria Bolboşi vrea centrală termică din sponsorizări

A venit frigul şi primăria Bolboşi nu beneficiază de nicio sursă de încălzire. Angajaţii primăriei riscă să lucreze în frig sau să se încălzească cu radiatoare, însă aceasta nu este cea mai bună soluţie pentru că se doreşte reducerea cheltuielilor. Singura şansă pentru personalul primăriei să lucreze în condiţii optime la iarnă ar fi o centrală pe lemne sau pe cărbune. Nu sunt bani pentru această investiţie, însă primarul speră să facă centrala din sponsorizări.

Primăria Bolboşi este în şantier, pentru că de ani buni fostul primar a demarat lucrări de extindere şi de reabilitare a instituţiei, însă investiţia nu a fost finalizată. Angajaţii primăriei se încălzeau până iarna trecută de la sobele pe lemne, însă constructorul care se ocupă de reabilitarea instituţiei a distrus coşurile şi sobele. Iarna trecută salariaţii s-au încălzit cu radiatoare, însă acest lucru nu va mai fi posibil pentru că primăria nu dispune de foarte mulţi bani pentru facturi. „În primărie nu există nicio sursă de încălzire şi nu ştim cu ce se vor încălzii salariaţii. Iarna trecută s-au încălzit cu radiatoare. Au fost sobe pe lemne, dar au fost dărâmate şi coşurile astupate”, a spus primarul Gheorghe Bilea.

Soluţia: Centrală din sponsorizări

Primarul din Bolboşi, Gheorghe Bilea, s-a gândit că cel mai bine ar fi o centrală pe lemne sau pe cărbune, însă nu sunt bani pentru această investiţie. Cel mai probabil va fi nevoit să caute sponsori. „O să încerc să termin cu cei de la 416 şi cu sponsorizări parterul primăriei. Am adus şi eu materiale şi scule de acasă, ca să terminăm mai repede şi o să aducem toţi angajaţii în birourile de la parter. O să încerc să fac rost de sponsorizări, mă duc şi pe la fostul loc de muncă, poate mă ajută cu vreo centrală pe lemne sau pe cărbune. Timpul este foarte scurt şi trebuie să văd cum rezolv problema să nu las oamenii la iarnă în frig”, a declarat primarul.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: