Primăria Câlnic premiază elevii silitori

Elevii comunei Câlnic, cu rezultate bune la învăţătură, vor fi premiaţi şi anul acesta de către autorităţile locale. Aproximativ 100 de copii din clasele I-VIII vor primi cărţi în cadrul serbării de sfârşit de an şcolar. Consiliul Local a reuşit să găsească fonduri pentru stimularea performanţei în şcoli, după ce cu prilejul Zilei de 1 Iunie toţi copiii din comună au primit pachete cu rechizite şi dulciuri.

Elevii silitori din cele cinci şcoli de pe raza comunei Câlnic vor fi premiaţi vineri de către autorităţile locale. În ultima zi a acestui an şcolar, la fiecare unitate de învăţământ din comună, copiii vor susţine programe artistice. Primarul Dumitru Vulpe spune că va respecta tradiţia premierii elevilor cu rezultate bune la învăţătură pentru a stimula performanţa în şcoli. „La fiecare sfârşit de an şcolar, copiii cu rezultate deosebite la învăţătură primesc diplome şi cărţi din partea primăriei. Sunt cărţi de lectură din bibliografia specifică fiecărei clase. Din situaţiile transmise de învăţători şi diriginţi, vineri se vor acorda premii I, II, III şi menţiune la aproximativ 100 de elevi de la şcolile din Câlnic, Câlnicul de Sus, Hodoreasca şi Pinoasa”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Premianţii vor primi cărţi în funcţie de locul ocupat. Astfel,  pentru premiul I autorităţile vor acorda 4 cărţi; pentru premiul II- 3 cărţi; pentru premiul III- două cărţi şi pentru menţiune câte o carte. Autorităţile din Câlnic au scos bani din bugetul local pentru premierea elevilor cu rezultate bune la învăţătură, după ce de 1 Iunie toţi copiii de pe raza comunei au primit cadouri. „Cu prilejul Zilei de 1 Iunie am acordat cadouri la toţi copiii. Am distribuit 225 de pachete cu dulciuri şi rechizite şcolare la copiii din comună”, a mai precizat primarul Vulpe.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: