Primăria Târgu Jiu face parcuri pentru fitness în aer liber

Municipalitatea a achiziţionat echipamente moderne pentru locurile de joacă din Târgu Jiu. În această perioadă, angajaţii Serviciului de Gospodărie Comunală lucrează la montarea complexelor noi în parcurile din diferite zone ale oraşului. Pentru reamenajarea a 11 spaţii de joacă a fost cheltuită suma de 300.000 lei. Primăria va cumpăra şi echipamente de fitness pentru Parcul Central şi Parcul LIDO.

Primăria Târgu Jiu a demarat acţiunea de modernizare a locurilor de joacă prin achiziţionarea a 11 echipamente noi. Angajaţii Serviciului de Gospodărie Comunală lucrează deja la montarea acestora în parcurile din zonele Abator şi Plopilor. Complexele de joacă sunt compuse din tobogane acoperite, platforme, carusel, leagăne şi balansoare. Gardurile de împrejmuire vor fi şi ele refăcute în incinta locurilor de joacă montându-se un pavimente de cauciuc destinate protecţiei copiilor. “Vom reabilita complet locurile de joacă din mai multe zone ale oraşului printre care Popa Şapcă, Siretului, Debarcader, Olteţ, Săvineşti şi Lotrului. În zona Abator a fost deja instalat un echipament nou, iar în prezent se montează altul în zona Plopilor. Odată cu modernizarea se va mări şi spaţiul locurilor de joacă. Acesta va fi împrejmuit, urmând ca săptămâna viitoare să montăm şi pavelele de protecţie”, a declarat Ionuţ Jilăveanu, şeful Serviciului de Gospodărie Comunală.

Pentru achiziţionarea celor 11 echipamente moderne municipalitatea a cheltuit 3 miliarde de lei vechi. “Anul viitor vor fi modernizate încă 25 de locuri de joacă. Sperăm ca în următorii doi să fie reamenajate toate cele 72 de locuri de joacă existente pe raza municipiului Târgu Jiu”, a mai precizat Ionuţ Jilăveanu. 

FITNESS

Începând de anul viitor târgujienii vor putea face fitness în aer liber întrucât municipalitatea va achiziţiona mai multe echipamente ce vor fi amplasate în Parcul Central şi în Parcul  LIDO. “Echipamentele de fitness vor fi  achiziţionate la începutul anului viitor şi vor fi amplasate în Parcul Central şi în Parcul LIDO. Aparatele vor fi uşor de manevrat, iar cei care vor dori să le folosească nu vor avea nevoie de instrucţiuni speciale”, a declarat Jilăveanu.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: