Primăria Turceni cumpără globuri şi instalaţii de Crăciun

Primăria oraşului Turceni a scos la licitaţie prin încredinţare directă mai multe contracte pentru achiziţionarea produselor de sărbători. Astfel, primarul Dumitru Gâlceavă a declarat că vrea să cumpere produse pentru împodobirea bradului dar şi un montaj cu manechini care să simbolizeze Naşterea Domnului. Primarul va încredinţa direct şi un contract de achiziţie alimente pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României.

Cetăţenii din Turceni vor avea parte de sărbători luminate având în vedere că primăria va cheltui în perioada următoare 30.000 lei pentru achiziţionarea iluminatului ornamental de sărbători, dar şi plasă luminoasă şi globuri pentru împodobirea bradului. Ca şi noutate, primarul vrea să cumpere şi un montaj de manechini care să simbolizeze Naşterea Mântuitorului. „Nu ştim exact la această dată unde va fi amplasat montajul, ori lângă primărie ori într-un parc din apropiere. Multe din ornamente mai avem şi de anul trecut însă vrem să împodobim şi primăria şi bradul”, a declarat Dumitru Gâlceavă, primarul din Turceni.

Fasole cu vin fiert de Ziua României

Pentru a nu trece neobservată, primarul Gâlceavă va sărbători Ziua Naţională a României alături de cetăţeni la monumentul eroilor din Strâmba Jiu. Participanţii vor avea vin fiert pe săturate dar şi câte o porţie de fasole cu cârnaţi. „De 1 Decembrie am pus la dispoziţia cetăţenilor trei autocare pentru a participa la festivitatea dedicată Zilei Naţionale ce va avea loc la monumentul eroilor din Strâmba Jiu. Va avea loc o slujbă religioasă, depunere de coroane şi vom servi câte un pahar de vin fiert şi o porţie de fasole cu cârnaţi sau de post. Va avea loc şi o mică serbare oferită de copii”, a declarat primarul Dumitru Gâlceavă. Pentru toată această festivitate, primăria va scoate din conturi 15.000 lei pentru alimente, baloane şi steguleţe. Anul trecut, la festivitatea de Ziua Naţională, la Turceni au participat 600 de cetăţeni.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: