Primarii, chemaţi la discuţii pe tema blocajelor din CEO

Administraţia CE Oltenia a avut miercuri, 20 ianuarie, o şedinţă cu primarii din localităţile unde desfăşoară activitate şi în care sunt probleme cu exproprierile, aşa cum se întâmplă la Mătăsari, la carierele Jilţ Nord şi Jilţ Sud.

Discuțiile s-au purtat la sediul Sucursalei Divizia Minieră (SDM). Numai că la ședință nu s-au prezentat doar primarii convocaţi oficial de conducerea CE Oltenia, ci şi restul primarilor în care compania energetică desfășoară activitate. Aceştia din urmă au făcut cale întoarsă, pentru că nu au fost primiţi la discuţii. Într-o astfel de situație s-au aflat primarul municipiului Motru, Dorin Hanu, Florinel Țuilă - primarul de la Cătunele, chiar și Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu. Managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciobotărică, a spus vrea să aibă o bună colaborare cu autoritățile locale și nu numai. "Vom ține permanent legătura cu autoritățile statului și cu autoritățile locale. Așa cum știți, am avut o întâlnire cu toți primarii în care avem cariere și avem anumite dificultăți în a înainta cu activitatea. Lucrul acesta îl vom face și de aici înainte", a declarat Laurențiu Ciobotărică, managerul CE Oltenia.

Șeful CE Oltenia a mai spus că în prezent compania funcționează la capacitate maximă și că nu sunt probleme cu stocurile de cărbune.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: