Primarii nu găsesc personal medical în centrele de vaccinare

Primarii din județul Gorj se confruntă tot mai des cu probleme privind găsirea cadrelor medicale pentru centrele de vaccinare. Primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, spune că face tot ce ține de el pentru ca activitatea centrului să nu aibă de suferit.

De la startul campaniei de vaccinare anti-Covid, edilii din Gorj și nu numai au avut bătăi de cap în privința cadrelor medicale, dar și în a asigura necesarul din centre. Cosmin Morega mai spune faptul că este aproape imposibil să găsească un medic care să stea în centru pentru mai mult timp.

”Nu putem să avem un medic numit pentru o lună sau două, tocmai pentru că nu avem de unde să-l luăm. Ne descurcăm așa cum putem pentru a ține centrul de vaccinare deschis în binele cetățenilor. Sper să înțeleagă și alți medici că este ceva benefic pentru cetățeni și pentru comunitate. Trebuie să facem cu toții un efort, chiar dacă este de cele mai multe ori greu și obositor”, a spus Cosmin Morega.

Această problemă a apărut după ce medicii din cabinetele școlare s-au întors în școli, imediat ce unitățile de învățământ s-au redeschis.

Vizualizări: 1,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: