Primarii renunţă la concediu ca să se pregătească de alegeri

Primarii gorjeni se pare că renunţă la concedii în an preelectoral pentru a-şi pregăti din timp campania. Cel puţin asta susţin mulţi dintre ei când sunt întrebaţi unde pleacă vara aceasta în vacanţă. Alţii nu au bani dat fiind faptul că au avut deja evenimente importante în familie. În mod cert, cei care îşi mai permit un scurt concediu aleg litoralul românesc.

O vacanţă în străinătate sau chiar în ţara noastră este pentru unii primari un vis greu de atins anul acesta. Nu pentru că nu ar avea bani ci pentru că nu pot părăsi comuna în vremurile acestea tulburi, dar mai ales când mai e atât de puţin până la alegeri. „Nici nu ştiu dacă plec unde plec, trebuie mai întâi să am o şedinţă cu familia. În principiu e mai greu să plecăm acum când avem atâtea treburi la primărie. Alegerile se apropie şi mai sunt atât de multe de rezolvat”, a declarat Gheorghe Cristea, primarul din Hurezani.

Bârcă pleacă la Constanţa

Alţi primari vor merge ca în fiecare an pe litoralul românesc. Aşa face şi primarul din Turburea, Ion Bârca, care an de an merge la Constanţa pentru că are şi rude acolo. „Ca în fiecare an voi merge cu soţia la mare, la Constanţa. Mergem acolo pentru că avem şi rude şi ne simţim câteva zile bine împreună. Îmi place mai mult să stau în apă şi să mă relaxez”, a precizat primarul Ion Bârcă.

 „Am avut nuntă cu copilul şi nu mai am bani”

Sunt şi primari ale căror fonduri alocate pentru vacanţă s-au epuizat deja şi asta pentru că au avut evenimente familiale mai importante. Viorel Drăguşin, primarul din Cruşeţ mărturiseşte că a rămas fără bani pentru că i-a făcut nuntă copilului vara aceasta. „Nu mai plec anul acesta pentru că am avut nuntă cu băiatul meu şi am rămas fără bani. Este mai important să-ţi ajuţi copilul decât să mă duc nu ştiu pe unde. Şi nici dacă vroiam nu puteam să plec că vedeţi câtă agitaţie cu alegerile, cu politica asta”, a declarat Viorel Drăguşin, primarul din Cruşeţ.  

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: