Primarul Ardeiu: „Am ajutat USL-ul fără pretenţii personale”

Marian Ardeiu, primarul PDL al comunei Samarineşti, a aflat din presă că i s-ar fi retras sprijinul politic întrucât a făcut campanie în favoarea candidaţilor USL   (Dian Popescu şi Camelia Khraibani). Ardeiu spune că încă dinainte de a fi membru PDL i-a promis lui Dian Popescu sprijin pentru a ajunge senator, în numele prieteniei care îi leagă. Până în momentul de faţă, Marian Ardeiu nu a primit nici o adresă prin care să fie anunţat că e exclus din PDL. Edilul local spune că, în condiţiile în care îi va fi retras oficial sprijinul politic, va rămâne ca independent, neavând nici o pretenţie personală la USL.

Rep.: Aţi ajutat în campanie candidaţii USL. Aţi fost exclus din PDL?

M.A.: Nu am primit nimic oficial prin care să fiu anunţat că mi s-a retras sprijinul politic. Am aflat din presă că am fost exclus din PDL.

Rep.: Şi totuşi ce v-a făcut să faceţi campanie USL-ului?

M.A.: Dian Popescu este prietenul meu şi l-am ajutat ori de câte ori a fost nevoie, chiar şi când a obţinut funcţia de preşedinte al PNL Gorj. I-am promis că-l voi ajuta să ajungă senator încă de acum câţiva ani, când eu nu eram membru PDL.

Rep.: Dacă veţi fi exclus oficial din PDL veţi cere sprijinul lui Dian Popescu pentru a fi primit în USL?

M.A.: Dacă voi fi exclus din PDL voi rămâne independent şi nu-i voi cere nimic lui Dian Popescu. Am ajutat USL-ul fără vreo pretenţie personală, dar cu pretenţiile comunităţii mele, care nu sunt absurde: apă, canal şi drumuri.

Rep.: Cum comentaţi rezultatele slabe ale  PDL-ului?

M.A.: Nu e vina oamenilor că PDL-ul a obţinut un rezultat foarte slab. Practic, reprezintă decontările guvernării proaste: tăierile salariale şi micşorarea pensiilor.

Rep.: Ce părere aveţi despre scorul obţinut de PP-DD?

M.A.: În Gorj, PP-DD a obţinut mai mult decât merita pentru că a venit cu Dan Diaconescu şi cu Tudor Barbu care au intoxicat lumea cu OTV-ul. Le-au promis oamenilor vrute şi nevrute, iar acum să vedem cum îi ajută Tudor Barbu, după ce a ajuns senator, pe care l-au votat. După părerea mea OTV-ul ar fi trebuit închis demult.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: