Primarul Bârcă la cuţite cu USL-ul: Udrea n-a fost rea cu pesediştii

Proiectul de hotărâre privind înfiinţarea Serviciului de Evidenţă a Persoanelor din comuna Turburea a fost respins de consilierii locali ce fac parte din Uniunea Social Liberală (USL). Primarul Ion Bârcă spune că de ceva timp, aceştia nu mai aprobă nici un proiect întocmit de el motiv pentru care săptămâna viitoare şi-a programat o întâlnire cu şefii alianţei social-liberale. Bârcă îi acuză pe consilieri de răutate şi spune că serviciul se va înfiinţa cu sau fără voia lor.

Ion Bârcă, primarul din Turburea, are multe de tras de pe urma alianţei social-liberale. Picătura care i-a umplut paharul primarului este faptul că membrii alianţei din Consiliul Local nu au fost de acord cu înfiinţarea Serviciului de Evidenţă a Persoanelor. „Lor li se pare că dacă vreau să creez locuri de muncă este ceva rău. Nu mă lasă să fac nimic în comuna asta. USL-ul consideră că e normal să fie răutăcioşi cu mine. Serviciul acesta ar fi adus profit comunei, e un lucru bun pentru cetăţeni, dar ei nu văd lucrurile astea. Vineri îl am din nou pe ordinea de zi şi data asta aduc şi cetăţenii să vedem dacă au curaj să zică că nu votează în faţa oamenilor din comună”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Bârcă: „Udrea nu a fost rea cu primarul Cârciumaru”

Pentru că nu mai poate îndura situaţia, primarul Bârcă spune că are de gând săptămâna viitoare să le dea întâlnire şefilor PSD din Gorj pentru a le explica situaţia de la Turburea. „Până vineri mă duc la Călinoiu şi la Cârciumaru şi le explic să le spună să nu mai fie răutăcioşi. Nu se mai poate aşa. Când vine vorba de binele cetăţeanului nu trebuie să ţii cont de nici o culoare politică. La Turburea, consilierii numai de asta ţin cont”, a declarat Ion Bârcă. Mai mult, primarul spune că la Târgu Jiu, primarul Cârciumaru nu a avut de suferit de pe urma PDL-ului. „Udrea nu a fost rea cu primarul Cârciumaru când i-a semnat proiect de şase miliarde. Eu am luat 500 de milioane şi Cârciumaru a luat şase miliarde”, a declarat Ion Bârcă.   

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: