Primarul Bîldea trece la PNL. Liberalii refac sondajul la Teleşti

PNL-ul intenţionează să-l racoleze pe Romulus Bîldea, primarul comunei Teleşti, după ce PSD-ul a procedat la fel cu Vili Pasăre, edilul de la Dragoteşti. Ba mai mult, şeful liberalilor a anunţat că va fi refăcut sondajul efectuat la Teleşti. Chiar dacă va figura pe listele USL la alegerile locale, primarul Bîldea, spune că nu va accepta să facă parte din echipa sa, Marius Mogoşanu, candidatul PNL-ului de la primul sondaj.

USL-ul a început deja racolarea primarilor PNG. Pe listele alianţei, la alegerile locale, se pare că vor figura: Vili Pasăre, primarul comunei Dragoteşti care deja a bătut palma cu PSD-ul, şi Romulus Bîldea, primarul comunei Teleşti, care poartă discuţii în acest sens cu PNL-ul. “Vili Pasăre va veni la PSD, iar noi suntem în discuţii cu Romulus Bîldea, primarul comunei Teleşti”, a declarat Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj. Cei doi candidaţi urmează să fie lansaţi oficial în această lună. Primarul comunei Teleşti anunţase, în urmă cu ceva timp, că-l va urma pe Vili Păsăre într-o altă formaţiune politică, cei doi fiind prieteni de foarte multă vreme. “Au existat discuţii cu PNL-ul şi cred că voi merge împreună cu Vili Pasăre pe listele USL”, a precizat Romulus Bîldea.

Sondaj greşit

Şeful liberalilor a decis să fie repetat sondajul efectuat la Teleşti. “Se va reface sondajul efectuat la Teleşti întrucât cred că rezultatul iniţial nu a fost unul concludent. Se pare că oamenii ştiau cu mai mult timp înainte de efectuarea lui”, a declarat Dian Popescu. Primul candidat sondat de PNL pentru Primăria Teleşti a fost Marius Mogoşanu. “Sunt convins că a fost greşit rezultatul primul sondaj efectuat de PNL. Nu avea cum să iasă Mogoşanu pe primul loc. Acesta este ginerele cuiva din comună, iar oamenii ştiu foarte puţine despre el. E normal să fie probleme când sondajele se fac pe genunchi. Domnul Dian Popescu a fost indus în eroare de cei care au efectuat acest sondaj”, a precizat Romulus Bîldea. Deşi intenţionează să treacă la PNL, primarul comunei Teleşti spune că nu-l va accepta pe Mogoşanu nici măcar pe lista de consilieri. “Sunt ferm convins că Mogoşanu nu va lua mai mult de 100 de voturi. Pe actualul candidat propus de PNL nu-l voi accepta niciodată pe lista mea de consilieri. În momentul de faţă, am şapte consilieri şi nu voi da deoparte pentru el oamenii mei de valoare.. PNL-ul are oameni de valoare şi nu cred că îmi va impune o persoană ca Marius Mogoşanu”, a declarat Bîldea.     

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: