Primarul Bobaru a găsit manager pentru spital

Spitalul din Bumbeşti Jiu are începând de ieri manager. Este vorba de  Aurel Stolojanu, care a fost directorul economic al spitalul şi a plecat pe aceeaşi funcţie la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj atunci când unitatea spitalicească a fost închisă. Director medical va fi medicul ginecolog Viorel Geamănu. În perioada următoare va fi demarată procedura de angajare a personalului medico-sanitar.

După ce a purtat discuţii cu Gheorghe Cocină şi cu Marcel Romanescu să preia conducerea Spitalului din Bumbeşti-Jiu, iar cei doi au ales altceva, primarul din localitate s-a decis ieri cine va manageria unitatea spitalicească. Este vorba de Aurel Stolojanu, care a fost directorul economic al spitalul până când acesta a fost închis, iar de atunci a ocupat aceeaşi funcţie la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. „Am emis un ordin de numire a domnului Aurel Stolojanu în funcţia de manager al Spitalului din Bumbeşti-Jiu, iar medicul ginecolog Geamănu va fi director medical. Domnul Stolojanu a fost directorul economic al spitalului înainte să fie închis, iar după aceea a plecat prin redistribuire pe aceeaşi funcţie la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. În perioada următoare se vor face angajări în baza şi temeiul legii”, a declarat Constantin Bobaru, primarul Oraşului Bumbeşti-Jiu.

PROIECTE

Noul manager se întoarce la unitatea spitalicească de unde a plecat cu sufletul deschis şi are deja planuri pentru perioada următoare. „Mă întorc la spitalul din Bumbeşti-Jiu cu sufletul deschis. Nu am de câştigat din punct de vedere financiar, dar am reuşit să facem lucruri frumoase acolo şi investiţii importante. În perioada următoare trebuie să aducem personal, să contractăm servicii cu CJAS pentru a avea fonduri şi apoi trebuie să ne ocupăm de reacreditarea secţiilor”, a explicat noul manager.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: