Primarul Ciocea către liderii PSD: S-a terminat cu totalitarismul

Primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, și-a început anul plin de nemulțumire pe conducerea PSD. Spune că și dacă în acest an banii pentru co-finanțarea proiectelor se vor împărți tot pe criteriul amicițiilor din partid, va merge la judecată. Mai mult decât atât, Ciocea, care se declară omul care vede realitatea din spatele lor, le transmite membrilor din partid că nu trebuie să meargă cum merg oile după măgar. De multe ori este bine să le spui lucrurilor pe nume și să nu se ascundă de ei.

Chiar dacă știe că este un buget de austeritate, Ion Ciocea nu va mai accepta ca și în acest an să fie neîndreptățit de Consiliul Județean Gorj la banii pentru proiectele europene. ”E un buget de austeritate și de aceea sunt nemulțumit, că eu am proiecte cu co-finațare externă și pe ei nu îi interesează. Am proiecte pe măsura 322 și trebuie să fiu ajutat cu cinci miliarde lei vechi. Aici e problema. Următoarea tranșă este în luna mai. Voi merge săptămâna viitoare la Consiliul Județean și la Finanțe pentru banii care trebuie repartizați. Trebuie să primesc cota de co-finanțare. Dacă nu, în 2012 nu voi mai înțelege dacă acești bani se vor acorda tot pe amiciții am să merg la judecată”, spune Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin. Primarul PSD-ist este supărat pe conducerea partidului din care face parte și nu îi este frică să spună lucrurilor pe nume de câte ori este nevoie. ”Ei cred că sunt cei mai buni nu poți să îi bați cu palma pe umăr. Eu nu accept să fiu așa. Trebuie să le spunem lucrurilor pe lume, că s-a terminat cu totalitarismul. Acesta este momentul, nu trebuie să tăcem, ci să fim pe picioarele noastre. Mai-marii uită ce au promis oamenilor. Le-am spus-o și lor și de multe ori și te lovesc atunci când nu repartizează fonduri. Sunt oameni care sunt în spatele lor și văd realitatea. Realitatea este că trăim într-o societate în care banii se împart după politică și prietenii. Nu trebuie să mergem precum merg oile după măgar”, mai declară primarul.

PROIECT

Primăria Bustuchin derulează un proiect amplu pe Măsura 322, care presupune alimentarea cu apă și realizarea canalizării comunei, modernizarea a trei drumuri județene, realizarea unei piețe agroalimentare și a unei grădinițe cu program prelungit, ultimele două obiective fiind aproape finalizate. ”Este un proiect mare, care ajunge la aproape 200 miliarde lei”, menționează primarul din Bustuchin.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: