Primarul Cotojman: ”Sunt convins că îl bat pe Surupăceanu”

Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, va fi sondat de PDL pentru un post de deputat pe colegiul 2, ocupat în prezent de Mugurel Surupăceanu, deputat PSD. Cotojman nu se teme de o campanie împotriva deputatului Surupăceanu, declarând că este convins de victorie. Cert este că primarul Liviu Cotojman nu vrea să renunțe la primărie, declarând că și-ar mai dori un mandat de primar și abia apoi s-ar gândi la o candidatură pentru parlamentare.

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, nu ia deocamdată în serios o candidatură pentru un post de deputat chiar dacă PDL l-a băgat în sondaje. Acesta mărturisește că își dorește din inimă un nou mandat de primar și abia apoi ar lua în calcul o astfel de variantă. ”S-a stabilit în BPJ să fiu sondat pentru un post de deputat, nu este o dorință a mea personală. Eu îmi doresc din inimă încă un mandat de primar însă sunt la dispoziția partidului. Dacă voi ieși bine în sondaj sunt pus într-o situație ingrată. Aș mai vrea să mai stau la primar pentru a-mi duce la capăt toate investițiile și proiectele pe care le am”, a spus Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

DISPARIȚIE

Mărturisește însă că l-ar bate pe Mugurel Surupăceanu fără prea mari eforturi. ”Dacă voi fi sondat cu el sunt sigur că voi ieși mai bine, sunt convins că-l bat. Am mai spus și repet, nu a făcut nimic pentru oameni, nu a cules problemele oamenilor, nici la televizor nu a mai apărut. A dispărut parcă din viața politică. Nu îmi fac griji în privința asta. Din păcate, nici eu nu am discutat cu primarii de pe colegiul 2 pentru că nu a fost timp”, a declarat Liviu Cotojman.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: