Primarul de la Motru, luat la întrebări de Consiliul Local

Gigel Jianu, primarul municipiului Motru, a fost chemat joi, 8 decembrie, să dea explicații în fața Consiliului Local. Ideea a aparținut social-democraților gorjeni, care au întocmit o listă cu întrebări pentru proaspătul ales local. Gigel Jianu a mers la ședință, care a fost una extraordinară.

"Primarul Gigel Jianu este chemat astăzi în ședința extraordinară a Consiliului Local Motru să dea explicații cu privire la:", așa începea postarea publicată de PSD Motru pe un site de socializare. Social-democrații i-au adresat edilului cinci întrebări referitoare la nepredarea investiției de racordare la sistemul de apă pentru sate către operatorul regional Aparegio, despre evenimentele organizate de Ziua Națională pe care le-au catalogat drept "o umbră tristă a unui eveniment ce ar fi trebuit să aducă bucurie". "Parada militară, o gogorita inventată pentru a atrage atenția. Veteranii de război au fost uitați. Primarul nu a respectat nici simbolul național, drapelul României. Steaguri extrem de deteriorate(rupte si murdare) au stat arborate de Ziua Națională a României", au spus social-democrații motreni în postarea de pe facebook.
Legat de organizarea târgului de iarnă l-au mai întrebat pesediștii motreni, despre care au spus că este un eșec total al primarului. Gigel Jianu a fost întrebat despre renunțarea la iluminatul festiv în anumite zone, despre Orășelul Copiilor unde spun că nu este permis celor mici să atingă ornamentele. La postarea a fost atașată și o declarație a viceprimarului, social-democratul Cosmin Morega. "Sunt indignat de faptul că în calitate de primar, Gigel Jianu încalcă legea, cetățenii orașului fiind singurii care au de suferit în urma acțiunilor sale si dezaprob modul in care conduce acest oraș motiv pentru care nu pot fi simplu spectator în Consiliul Local " a declarat viceprimarul Cosmin Morega.
Chiar dacă ziua de 8 decembrie a fost una încărcată la Motru, unde au avut loc manifestările de Ziua Constituției, primarul Jianu a spus că acceptă invitația consilierilor și că are răspunsuri pentru fiecare întrebare. " Răspund cu niște date la toate punctele și le voi posta și pe facebook. Pe ei îi deranjează că se face ceva. Dacă nu făceam nimic m-ar fi criticat că nu fac. Dacă fac îi deranjează că fac. Probabil au o ciudă, se oftică că multe lucruri sunt simple, le fac, iar ei nu s-au gândit altădată. Nu știu ce urmăresc. Voi da explicații la tot ce vor. Toate problemele nu îmi aparțin, vin din spate. Eu încerc să rezolv", a comentat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.
Cei de la PSD au spus și că "sania cu reni și-a luat zborul", făcând referire la un ornament din Orășelul Copiilor. La care Gigel Jianu a spus "Cum să nu fie? Mă uit pe fereastră la sanie, și văd și renii și omul de zăpadă".

Vizualizări: 635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: