Primarul din Bălăneşti acuză guvernul de nepăsare

Primarul din comuna Bălănești a ajuns în culmea disperării, pentru că timpul trece, se apropie toamna și nu a primit niciun leu, ajutor de la Guvern, pentru reabilitarea podului din localitate, afectat de ploile din această primăvară. Dacă ar avea bani la bugetul local, edilul susține că ar fi derulat lucrările, însă nu poate face nimic, iar ploile căzute la sfârșitul săptămânii trecute îl pun pe gânduri. Ovidiu Pungan a ajuns la concluzia că actualul Guvern nu conștientizează că sunt în pericol mai multe gospodării.

Precipitațiile care au căzut în această primăvară au afectat un pod din comuna Bălănești. Podul care face legătura cu satul Ohaba ar putea cădea la prima viitură și zeci de gospodării ar rămâne izolate. Imediat ce au apărut problemele, primarul din Bălănești a trimis la Guvern documentația pentru a primi un ajutor bănesc, însă au trecut luni de atunci și nu s-a întâmplat nimic. Edilul a început să-și facă deja probleme după ploile căzute la sfârșitul săptămânii trecute și se roagă la Dumnezeu să nu fie probleme. „Mă rog la Dumnezeu să nu avem probleme. Ploile nu au fost puternice și asta e bine, pentru că altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat. Pericolul este foarte mare și din păcate nu se rezolvă nimic. Toamna se apropie și trebuie făcut ceva”, a declarat Ovidiu Pungan.

Pungan, dezamăgit de Guvernul Ponta

Edilul din comuna Bălănești a ajuns la concluzia că actualul Guvern este total dezinteresat de probleme din teritoriu. „Dacă actuala guvernare nu conștientizează faptul că sunt în pericol de a rămâne izolate câteva zeci de familii, eu nu am ce să mai fac. Am făcut tot ce mi-a stat în putință. Bani nu am la buget ca să fac lucrarea, iar de la Guvern nu primim nici măcar o veste. Este foarte greu, iar pe mine mă sperie gândul  că vor veni ploile, va veni iarna și nu știu ce se va întâmpla”, a spus Pungan.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: