Primarul din Bâlteni plăteşte o firmă să-l scape de câinii din comună

Primarul din Bălteni a găsit o metodă ieftină de a scăpa de câinii comunitari. Supărat că primarii din localităţile vecine i-au umplut localitatea de maidanezi, primarul Vlăduleanu va plăti 2000 de lei unei firme care să strângă toţi câinii. Unde vor ajunge, primarul nu ştie.

Vasile Vlăduleanu plătit o firmă de ecarisaj pentru a strânge câinii aduşi în comună probabil din satele vecine. Primarul Vlăduleanu susţine că a fost greu să facă rost de această firmă care să ia câini fără stăpân din Bâlteni. Sătenii au ajuns şi ei în culmea disperării pentru că sunt foarte multe patrupede şi de cele mai multe ori le intră în gospodării şi le mănâncă păsările.  „Şi noi în comună ne confruntăm cu această problemă a câinilor comunitari. Eu i-am văzut noaptea când vin cu maşinile şi le dau drumul. Nu ştiu cine sunt, dar bănuiesc că sunt aduşi de la comunele şi oraşele învecinate”, spune Vasile Vlăduleanu.

Oamenii se plâng de faptul că sunt foarte mulţi câini fără stăpân în comună şi de multe ori le intră în gospodării şi le mănâncă păsările. „Sunt o grămadă de câini. Câmpurile şi uliţele sunt pline de câini aduşi din altă parte. Sunt înfometaţi şi vin în gospodări şi ne mănâncă păsările din curte. Sunt zeci de câini. Noi ni-i ţinem legaţi în curte. Şi nu creează probleme, dar vin alţii care vor să scape de ei şi le dau drumul prin comună”, spune o localnică.

Plăteşte să strângă câinii

Primarul din Bălteni, Vasile Vlăduleanu, a făcut rost de o firmă de ecarisaj şi contra sumei de 2.000 de lei noi, angajaţii societăţii strâns toţi câini din localitatea pe care o conduce. „Nu ştiam ce să mai fac să scap de câini. Am angajat o firmă de ecarisaj să-i strângă. Am dat aproximativ 20 de milioane de lei vechi. Nu e o sumă foarte mare, dar mi-a fost foarte greu să o găsesc pentru că îmi spun că au şi ei câini lor de strâns nu vin să-i mai ia şi pe ai mei”. Edilul din Bâlteni speră să găsească soluţii şi să rezolve cât mai curând această problemă.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: