Primarul din Licurici a întrerupt colaborarea cu şcoala

Primarului din comuna Licurici, Liviu Drăgulescu, se declară total nemulţumit de modul cum lucrează actuala conducere a Inspectoratului Şcolar. Nu este primul primar supărat pe cei care au în acest moment în mâini frâiele învăţământului gorjean.

Primarul din Comuna Licurici este foc şi pară pe conducerea Inspectoratului Şcolar din cauza numirilor politice făcute în septembrie. Drăgulescu nu înţelege de ce nu a fost consultat atunci când a fost schimbat directorul de la şcoală, cu care colabora foarte bine şi care, paradoxal, a fost numit tot din rândurile social democraţilor în urmă cu patru ani. „Eu m-am înţeles foarte bine cu directorul de la şcoală care a fost numit de cei din Partidul Social Democrat. Pentru mine nu a contat culoarea politică şi am colaborat foarte bine cu fostul director. Mi se pare jenant cum au procedat, pentru că eu am muncit toată vara cu omul ăsta să facem reabilitări ca să primim copiii în condiţii bune. Profesorii nu au trecut pe la şcoală. Au venit odată cu noua directoare şi atunci am aflat şi eu de schimbări. Mi se părea normal să fiu consultat şi eu, pentru că am sprijinit financiar unităţile de învăţământ din această comună. Nu am fost întrebat de cei de la inspectorat. Domnul Işfan a luat decizii după bunul plac”, acuză Liviu Drăgulescu.

Primarul din Licurici susţine public faptul că nu o va susţine pe noua directoare aleasă de Ion Işfan, iar colaborarea dintre primărie şi şcoală s-a rupt o dată cu schimbarea directorului. „Între primărie şi şcoală nu mai este colaborare. Din momentul în care s-au schimbat directorii fără ştirea mea şi fără să fiu întrebat s-a rupt orice legătură”, a declarat Liviu Drăgulescu, primarul din Licurici.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: