Primarul din Prigoria, reclamat de PDL la ANI

Primarul din Prigoria, Emil Răgman, va fi reclamat la Agenţia Naţională de Integritate (ANI) de un consilier local a PDL deoarece se află în incompatibilitate din 2012, fiind şi primar şi administrator de firmă. „Ultima acţiune care vine în flagrant cu legea este faptul că din data de 28 decembrie 2012 este asociat unic la o firmă şi trebuie să vă spun că pe această firmă sunt înscrise toate activităţile posibile. Probabil se pregăteşte să se ocupe de tot ce mişcă în Prigoria. Activitatea principală este creşterea oilor“, a declarat Iuliana Iliescu, consilier local la Prigoria.  

Firma lui Emil Răgman se numeşte ROMEMIR PRODCOM SRL şi primarul este unic acţionar. Firma are ca principală activitate creşterea oilor. Potrivit documentelor prezentate de PDL într-o conferinţă de presă, acte actualizate până la data de 27 august 2013, Emil Răgman este administrator cu drepturi depline. „O să atenţionăm Agenţia de Integritate“, avertizează cei de la PDL Gorj.

Primarul Răgman confirmă faptul că are o firmă, dar spune că nu este administrator. „Nu, domnule, eu sunt acţionar principal, dar administrator este Vîlceanu Ion. M-aţi înţeles? Actele s-au făcut prin notariat. Administrator este un băiat plătit, Vîlceanu Ion. Nu am de ce să mă sperii de aceste reclamaţii, ştiam că nu am voie“, a declarat Răgman.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: