Primarul din Schela, la CEDO pentru sporuri

Primarul comunei Schela, Aristide Şerbănescu, a fost acţionat în instanţă de Instituţia Prefectului, care cere anularea unui act prin care primarul şi-a aprobat un spor de dificultate de 50%. Şerbănescu susţine că, dacă va pierde procesul, va merge până la CEDO pentru a-şi câştiga dreptul pe care îl consideră legal.

Instituţia Prefectului a ajuns în instanţă cu primarul Aristide Şerbănescu, după ce acesta a decis că merită un spor de dificultate care îi măreşte veniturile cu 50%. Sporul i-ar reveni ca urmare a faptului că este preşedintele comisiei de fond funciar şi s-a acordat la mai toate primăriile până anul trecut, când guvernul a interzis sporurile. „Este un spor ilegal, astfel că am făcut acţiune în instanţă”, a explicat Liviu Diaconescu, şef Serviciu verificarea legalităţii din Prefectura Gorj.

„Nu renunţ la dreptul meu”

Primarul Aristide Şerbănescu susţine că i se cuvine acest spor, mai ales că şi ceilalţi membri ai comisiei îl au. „Nu este normal ca pentru alţii să fie legal şi pentru mine nu. Sporul îl primesc şi ceilalţi membri ai comisiei. M-am interesat şi îl primesc şi alţi primari”, a declarat Şerbănescu.

Primarul din Schela a declarat că se va judeca până în pânzele albe, pentru că are dreptate. „Mă duc şi la CEDO dacă este nevoie”, a precizat primarul.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: