Primarul din Văgiuleşti donează lemne unei familii cu mulţi copii

Familia care a fost ajutată de Gigi Becali, dar a risipit tot, va fi din nou sprijinită. Convins fiind că familia Bucur nu merită să primească niciun sprijin după ce a vândut tot ce a avut, primarul de la Văgiuleşti spune că nu poate să nu se gândească la cei opt copii care n-au nicio vină pentru situaţia existentă. Edilul spune că le va oferi câţiva metri cubi de lemne pentru încălzirea locuinţei în iarna aceasta. Lemnele nu le va acorda din partea primăriei, ci le va achita din buzunarul propriu.

Primarul din Văgiuleşti, Constantin Pârjol, spune că soţii Bucur îşi merită soarta pentru faptul că nu vor să muncească şi au risipit tot ce au primit de la finanţatorul Stelei. Chiar şi aşa, edilul nu poate trece cu vederea că cei opt minori ai acestei familii vor trebui să îndure gerul iernii. Ca atare, spune că le va da nişte lemne pentru a avea ce pune pe foc. “Eu puturoşii nu-i sprijin. Deci ei toată ziua stau acolo în centru, la bancă. Dacă l-aş chema să mă ajute să spargă nişte lemne sau ceva nu poate, că-i lipit de bancă. N-au fost în stare, i-am chemat să vină să le dau nişte ţiglă şi două-trei olane să pună pe casă acolo, ei dorm tot în bojdeuca aia mică. Mă gândesc la copiii ăia că n-au nicio vină şi o să-i ajut cu nişte lemne, dar nu mai mult pentru că nu merită. Îi ajut în titlu personal, nu din partea primăriei, că nu pot. O să le dau trei-patru cubi de lemne”, a spus primarul din Văgiuleşti, Constantin Pârjol. 

Tatăl, angajat la primărie 

Alexandru Bucur va fi angajat în curând la primăria Văgiuleşti, pentru că şi-a depus solicitarea pentru a fi însoţitor personal. Mezinul familiei de numai cinci luni s-a născut cu o deformaţie la membrele inferioare. “El acum o să devină angajatul nostru pentru că a solicitat să fie însoţitor personal pentru copilul cel mic, care are probleme mari de sănătate, cu handicap. O să îl angajăm la primărie, să aducă documentele. Cu altceva nu îi sprijin pentru că au vândut absolut tot din casă. E amărât pentru că nu vrea să muncească”, a mai spus primarul Constantin Pârjol.

Soţii Mariana şi Alexandru Bucur au primit acum un an o casă dotată cu tot ce trebuie şi bani de la Gigi Becali, însă aceştia au vândut tot ce s-a putut, iar acum mai au un pat şi câteva pături.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: