Primarul din Vladimir s-a pus pe treabă de alegeri

Au săpat şanţuri chiar în faţa secţiei de vot pentru a băga ţevile de gaze. Asta s-a întâmplat ieri în satul Andreeşti din comuna Vladimir, unde angajaţii firmei care bagă gaze în comună s-au apucat dis-de-dimineaţă de muncă chiar în faţa secţiei de vot. Oamenii susţin că până acum au muncit în alt sat însă de sâmbătă lucrează în faţa secţie din Andreeşti.

Angajaţii firmei care bagă gaze în comuna Vladimir au muncit chiar şi ieri fără să le pese că este duminică dar şi Sfântul Nicolae. Mai mult decât atât oamenii au uitat şi că sunt alegeri şi s-au apucat să facă săpături chiar în faţa secţiei de votare. Patronul firmei s-a arătat foarte deranjat la vederea echipei Gorj Tv şi susţine că oamenii trebuie să-şi facă treaba „Ce sărbătoare, duminică sau alegeri. Noi suntem firmă privată şi ne facem treaba, sau ce credeţi că ne-a trimis primarul sau mai ştiu eu ce partid- Sau ce, duminica nu mâncăm- Noi muncim aşa cum am muncit şi până acum iar faptul că săpăm în faţa secţiei de votare este o coincidenţă”, a declarat patronul firmei

Alegătorii susţin că până ieri nu s-a lucrat absolut deloc în zona respectivă ci în alte sate. Oamenii nu văd cu ochi buni munca duminica şi cu atât mai puţin în zi de sărbătoare. Totodată lor nu li se pare normal să se lucreze pentru comunitatea în ziua alegerilor şi chiar în faţa secţiei de vot „ Îi apucă hărnicia şi munca azi când e duminică şi mai mult decât atât sărbătoarea Sfântului Nicolae. Până acum nu au putut să facă aici nimic, se apucară astăzi că sunt alegerile şi mai ales în faţa secţiei de votare ca să impresioneze, că până acum au făcut şanţuri prin alte sate. Aici de ieri lucrează, dar nu e normal”.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: