Primarul din Ţicleni face credit pentru modernizarea centrului

Primarul oraşului Ţicleni, Ion Ungureanu, vrea să demareze anul acesta proiectul pentru modernizarea centrului civic al oraşului în ciuda faptului că bugetul primit din partea Consiliului Judeţean este unul insuficient pentru nevoile localităţii. Acesta spune că va apela la un credit bancar şi tot va demara proiectul pe care şi l-a propus. Primarul crede că a primit acest buget pentru că viceprimarul este pesedist, altminteri era în mare încurcătură.

Ion Ungureanu, primarul oraşului Ţicleni, este, la fel ca mulţi alţi primari ai judeţului, foarte supărat pe faptul că oraşul său nu a primit bani suficienţi cât să acopere nevoile localităţii dar mai ales că acesta va trebui să apeleze la un credit bancar pentru a putea demara proiectul de modernizare a centrului civic. „Sunt supărat, cum să nu fiu supărat pentru că aveam şi eu planuri, când a cerut propunerile cu ce urmează să fac. Ştia că vreau să modernizez centrul dar nu a ţinut cont de asta, nici măcar nu s-au deplasat la faţa locului să vadă despre ce este vorba, acum nu-mi rămâne decât soluţia cu creditul bancar, adică un credit de 63 de miliarde de lei”, a declarat Ion Ungureanu.

Parcuri şi fântâni arteziene

Proiectul de modernizare a centrului civic al oraşului Ţicleni îşi propune trei parcuri, iluminat stradal, un patinoar, locuri de joacă dar şi fântâni arteziene şi va demara cel mai târziu după aprobarea acestuia de către cetăţenii oraşului. „Proiectul este deja făcut, urmează, după aprobarea bugetului, aprobarea lui pe comisii iar apoi o şedinţă să vedem dacă cetăţenii sunt de acord, pentru că la urma urmei ei m-au votat nu altcineva”, a declarat Ion Ungureanu.

Chiar dacă nu ştie încă pe câţi ani va lua creditul bancar, primarul spune că proiectul este o certitudine chiar dacă mai are în desfăşurare unele proiecte pentru care nu mai are bani să le termine. „În acest moment se află în reabilitare Casa de Cultură Ţicleni care se va finaliza în martie şi pentru care mai am nevoie de un miliard”, a precizat Ion Ungureanu.

Noroc cu viceprimarul PSD

Supărarea primarului este cu atât mai mare cu cât, spune el, viceprimarul localităţii este pesedist aşa că dacă tot s-a făcut împărţirea pe criterii politice atunci el ar fi trebuit să primească ceva mai mult. „Măcar mi-a dat cu 50 de miliarde mai mult ca anul trecut, mă mir că viceprimarul este de la PSD şi trebuia să ţină cont dar cred că de asta mi-a dat mai mult cu 50 de miliarde, sunt nemulţumit de domnul Călinoiu că trebuia să ţină cont de proiectul meu, să vină să vadă dacă tot zice că vrea să dezvolte judeţul. Eu mi-am avertizat deja oamenii să se ducă să se certe şi cu el dacă au nemulţumiri în ceea ce priveşte drumurile judeţene ce trec prin localitate”, a precizat Ion Ungureanu.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: