Primarul Filip nici nu vrea să audă de viceprimar: N-avem nevoie!

Liberalii vor viceprimar la Rovinari, însă primarul se opune. Cei de la PNL au transmis un comunicat de presă în care anunţă că vor viceprimar şi nu vor ca acesta să fie de la partidul lor. Primarul ALDE Robert Filip este ferm. Nu vrea viceprimar pentru că vrea să facă economii la bugetul oraşului.

Consilierii liberali au şi motivat propunerea ca Rovinariul să aibă un viceprimar. Susţin că atât primarul, cât şi administratorul pleacă din oraş la finalul programului, iar oamenii nu au cui să se adreseze în cazul în care ar exista probleme. „Noi am mai depus un proiect de hotărâre în acest sens. Încercăm să eliminăm minciuna publică pe care o spune domnul primar, cum că am vrea noi să-l punem pe Laurenţiu Chivu viceprimar. Noi am dezminţit de fiecare dată. Nu ne dorim acest post şi nu vrem să colaborăm cu domnul primar. Ne dorim ca puterea locală să aibă pe postul de viceprimar un ales local ca să poată răspunde politic la vot în faţa cetăţeanului. Rovinariul are la ora actuală la conducere un primar şi un city manager de la Ţicleni care, la fel, pleacă. După ora 16, când se urcă băieţii în maşini şi pleacă, oraşul rămâne al nimănui”, a fost semnalul consilierului liberal Petre Goanţă.

De partea cealaltă, primarul Robert Filip nici nu vrea să audă de această variantă. „Mă ocup de lucruri mai importante, să dau drumul la drumuri, să anvelopez blocuri, să fac investiţii. nu vreau să-mi pierd timpul cu ce vor liberalii. După alegerile din 2016, când i-am bătut, la figurat, nu la propriu, ei nu pot să facă mare lucru. Au fost oameni serioşi cei de la PNL, au votat reducerea indemnizaţiei la 1%. Sunt oameni de bună credinţă. Eu vreau să economisesc banii pentru cofinanţări din salariul viceprimarului, de exemplu. Deocamdată, nu avem nevoie de viceprimar”, a transmis edilul Robert Filip.

Vizualizări: 534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: