Primarul Mazilu candidează pentru preşedinţia PNL Gorj

Primarul din Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu, a declarat că va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj.  „Nu mă gândeam să candidez iniţial, am zis că îmi văd de treburile mele la Cărbuneşti, dar acum iau în calcul şi această variantă. Oricum până la alegerile judeţene mai este timp, mă mai gândesc, să văd dacaă se merită sau nu, oricum contracandidaţii nu mă sperie“,  a declarat primarul de Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu.

Gheorghe Orzan spune că după demisia lui Morega vor mai apărea alţi candidaţi. ”Eram sigur că aşa se va întâmpla, după ce Morega va pleca din partid. Domnul Mazilu este un candidat de luat în seamă, este un primar bun, care a făcut multe. Oricum aş vrea să clarific un lucru. Eu şi domnul Angheloiu nu vom candida unul împotriva celuilalt. Grupul care ne susţine va fi reprezentat de mine sau de dânsul, deocamdată nu am stabilit. Mâine va ajunge la partid şi lista cu cei care fac parte din biroul interimar. De mine ştiu sigur, dar sunt şi mulţi primari“,  a declarat Gheorghe Orzan.

Din noua structură nu va face parte cu siguranţă Valerică Barbulea, care, deşi este consilier judeţean, spune că nu mai vrea nicio implicare în partid atâta timp cât filiala nu mai este condusă de Dan Morega. Barbulea îi rămâne fidel fostului preşedinte, îi apreciază modul de organizare şi implicare în creşterea organizaţiei şi spune că acum aşteaptă să vadă ce poate şi noua garnitură. „Păi nu mai mă implic pentru că am colegi care după 20 de ani de muncă în partid aşteaptă şi ei acum să ocupe o poziţie prin care să arate că sunt buni la munca politică. Îi lăsăm să vedem ce pot să facă, dar nu cred eu că vor mai reuşi ei ce a reuşit domnul Morega pentru organizaţia aceasta”, spune, cu regrete, Barbulea.

Războiul dintre Dian Popescu şi Manta continuă

Liderul PNL Târgu Jiu declară că Manta este „fost membru”, contestaţia lui la decizia de excludere neavând sorţi de câştig la Bucureşti. Manta spune, în schimb, că nu are nicio cunoştinţă despre luarea unei noi decizii în cazul contestaţiei depuse de el. „În numele cui vorbeşte el? E penibil prin ceea ce spune. Nu am ambiţii la preşedinţie, nu văd care e problema lui. Cred că vrea să se bage singur în seamă! Putea să-mi dea un telefon şi să clarificăm lucrurile. Îl doare pe el undeva, aşa dintr-o dată că nu mai e Manta membru, ce să spun, dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere, ştim cu toţii treaba asta”, spune Manta supărat.(G.C.)

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: