Primarul Mazilu, enervat de „monstrul biped”

Fostul viceprimar din Târgu Cărbuneşti, Ion Fugaru, a reuşit să îl scoată din sărite pe primarul Mihai Mazilu, căruia i-a adus mai multe acuzaţii în şedinţa de consiliu de săptămâna trecută. Imediat după şedinţă, Mazilu a spus că nu vrea să comenteze atitudinea lui Fugaru, deoarece nu se coboară la nivelul „monstrului biped”.

Ion Fugaru va fi cel mai probabil contracandidatul lui Mihai Mazilu la alegerile de anul viitor, astfel că atacurile între ei sunt din ce în ce mai dese. Deşi nu mai are calitatea de consilier, Fugaru s-a prezentat la ultima şedinţă, pentru a atrage atenţia asupra faptului că lucrarea de alimentare cu apă a satului Pojogeni nu este conformă cu proiectul. Fugaru susţine că la Cărbuneşti ar putea fi un al doilea lot „Săcelu”, făcând referire la funcţionarii din localitatea vecină, arestaţi pentru nereguli similare.

„Cer administraţiei să verifice bine cum se fac lucrările la alimentarea cu apă din Pojogeni. Trebuie să se pună un strat de nisip de o anumită dimensiune, lucru care nu s-a făcut şi voi demonstra cu probe acest lucru”, spune Fugaru.

Aspectele semnalate de Fugaru sunt cunoscute şi de un alt consilier local. „Ştiu că nu s-a pus nisip şi sunt probleme la stratul de protecţie. Eu am sesizat acest lucru la organele abilitate”, a declarat consilierul Constantin Mihăilescu.

Nu numai în Pojogeni sunt probleme la alimentarea cu apă ci şi în satul Creţeşti. O consilieră PDL a adus în şedinţă o probă pentru a le arăta care este calitatea apei din comuna respectivă. „Apa din satul Creţeşti nu se poate bea. Este murdară, tulbure şi plină de nisip. Trebuie să facem ceva. Am pus apă în sticlă să vedeţi ce depuneri se formează şi oamenii o consumă”, a explicat Daniela Pandia.

„Fugaru e învăţăcel la cei 15 consilieri“

Mihai Mazilu nu s-a abţinut să nu răspundă la acuzaţiile lui Ion Fugaru. „Fugarul vorbeşte să se afle în treabă. Parcă ar fi el învăţăcel la cei 15 consilieri şi-i învaţă ce să facă. Spune numai aberaţii şi minciuni”.

Mazilu a găsit o explicaţie şi pentru calitatea apei din satul Creţeşti. „Puţurile de apă nu s-au mai curăţat de mult, pentru că acest lucru costă bani. Dar când s-a făcut ultima dată s-a făcut bine”, a explicat primarul. Primarul din Cărbuneşti ştie că sunt şi localnici care fură apă, dar cu toate aceste nu a luat nicio măsură.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: