Primarul Mazilu, lăsat de greci fără costumele Armani

Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, s-a întors dintr-o vizită culturală, efectuată în Grecia, fără două costume Armani şi alte articole din vestimentaţia sa, după ce autoturismul i-a fost spart de hoţi. Incidentul s-a petrecut chiar în centrul Atenei, în faţa hotelului unde delegaţia din Gorj a fost cazată.

Primarul Mihai Mazilu a fost în Grecia într-o vizită culturală împreună cu mai mulţi interpreţi gorjeni. Deşi întâlnirile care au avut loc la sediul UNESCO s-au dovedit a fi la înălţime, edilul local a avut parte şi de o surpriză neplăcută. La mai puţin de o oră de când a ajuns la hotel, autoturismul său a fost spart de hoţi. Aceştia au furat geanta cu haine şi două costume Armani ale primarului, geanta şoferului şi o vioară electronică a lăutarului Giani Piţigoi. Incidentul s-a petrecut chiar în centrul Atenei. „Ne-am cazat la un hotel aflat la 80 de metri de centrul Atenei, iar maşina era parcată cam la 4 metri de hotel. Am servit masa, după care am trimis şoferul să-mi aducă geanta cu haine. Aceasta a găsit autoturismul spart, cu butucul dat jos. Hoţii mi-au furat geanta cu haine şi două costume Armani. Au mai furat şi geanta şoferului, plus o vioară electronică a unui interpret de muzică populară. Am chemat poliţia care a şi venit în trei minute, însă nu am mai reuşit să ne recuperăm bunurile”, a declarat Mihai Mazilu.

GHINIONIST

Primarul Mihai Mazilu este ghinionist atunci când pleacă în străinătate. Astă-vară s-a trezit blocat în Valea Jiului, pe când era în drum spre Germania cu un grup de artişti. Manifestările de protest ale minerilor au fost atunci cauza.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: